Toimistotuoli kampaamotuolin tilalle

Kuten ehkä tiedätte tai ette tiedä työskentelen kampaamossa. Kampaamossa vuokraan tuolin, joka on aika tavallista. Vuokrata tuolin tarkoittaa että maksan tästä summan kuukausittain kampaamolle, jonka edestä saan leikata asiakkaita. Kaikki kampaajan tuolit paitsi omistajan on jonkun vuokraava tuoli. Tuolit ovat kaikki samanlaisia, tai ne olivat samanlaisia siihen saakka että minun tuoli eränä päivänä hajosi. Tuolin nostotoiminto lakkaas yhtäkkiä toimimasta, joten minun oli löydettävä uusi tuoli, lainata jonkun muun tuolia ei ollut mahdollista. Muistin että minun vintillä on vanha tomistotuoli jonka minun isäni oli saanut työpaikaltaan kun hän jäi eläkkeelle noin 15 vuotta sitten. (Isäni oli viraltaan mekaanikko, hän hoiti muun muassa matkailuvaunujen varaosat). Isäni aikoi ensiksi asentaa tuolin olohuoneensa, mutta kun hänellä on kipuja selässä ja niskassa, hän mieluimmin makaa sohvalla ja katsoo televisiota olohuoneessa. Hän silti ei halunnut hävittää toimistotuolia tunnearvon takia, joten minä sain säilyttää sen.
Kun tuolini hajosi kampaajalla, kiirehdin kotiin hakemaan toimistotuolin. Tekonahkainen toimistotuoli sopi kampaamossa niin kuin käsi hanskassa. Minun tuoli erottuu muihin tuoleihin verrattuna, joten monet asiakkaat haluavat että heidän hiukset leikataan minun tuolissa. Monet asiakkaat kehuvat jälkeenpäin ettei he aikaisemmin ole istuneet ihanamassa kampaajatuolissa. Olisikohan toimistotuolit kampaamoissa tulevaisuutta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *